Gå till innehållet

Notat och presentationer

Brevpapperslinje

Brev, notat m.m.

Det finns Word-mallar för brev, arbetsdokument, pressmeddelanden m.m.
Masterbrandet använder primärblått på vit bakgrund, men institutionerna kan fritt välja att använda mörkblått eller rött som alternativ till primärblått.
I Nordiska ministerrådets sekretariat och Nordiska rådets sekretariat finns mallarna i det interna dokumenthanteringssystemet. Här kan du ladda ner Word-mallar:

Visitkort

Visitkorten för Nordiska ministerrådet och Nordiska rådet är tvåspråkiga. På ena sidan av kortet finns kontaktuppgifterna på ett av de nordiska språken och på andra sidan på engelska. Texten är tryckt i primärblått på MultiDesign White 300 gram.
Institutionerna kan välja sina egna färger från den primära och sekundära paletten.

Kuvert

Kuvert finns i standardformaten C4 och C5. Dessutom finns en adressetikett i formatet 100 x 65 mm.
brev.png

Presentationer och mallar

Vår Powerpoint-mall är i formatet 16:9 och består av en stor mängd modellsidor. Sidorna är planerade och sammansatta så att presentationerna ska vara läsbara och enhetliga. Undvik därför att ändra på skriftstorleken och uppbyggnaden och välj hellre att förkorta text eller lägga in flera sidor i din presentation.
I Nordiska ministerrådets sekretariat och Nordiska rådets sekretariat använder vi en molnbaserad lösning från företaget Templafy för dokument i Word och presentationer i Powerpoint.
Kontakta publikationsenheten (pub@norden.org) om du vill veta mera om lösningen från Templafy eller om du vill ha en minikurs i hur man använder Templafy.
ppt-forside.jpg
ppt-forside.jpg
ppt-slide.jpg